Wednesday, 27 December 2017

Ruhaya Halim - Pengedar Shaklee Paling Komited di Kawasan Balok, Cherating, Chendor, Paya Berenjut, Chukai, Air Putih, Teluk Kalong, Kijal, dan Kerteh

Anda mencari pengedar vivix Shaklee & pengedar vitamin Shaklee yang sangat komited dan boleh dipercayai?

Sekiranya anda mahukan servis paling cepat, konsultasi paling mesra dan cara penggunaan produk paling berkesan? Ruhayalah orangnya yang akan membantu anda untuk mendapatkan semua ini. Ruhaya merupakan pengedar Shaklee yang sah dengan ID No: 1259074. Serasi dengan gelaran Aya, beliau merupakan pengedar Shaklee kawasan Balok, Cherating, Chendor, Paya Berenjut, Chukai, Air Putih, Teluk Kalong, Kijal, dan Kerteh.

Aya merupakan pengguna Shaklee bermula tahun 2014. Setelah hampir 3 tahun mengamalkan Shaklee, Aya sangat berbesar hati ingin berkongsi manfaat Shaklee dengan semua orang disekeliling termasuk anda. 

Aya merupakan graduan ijazah sarjana muda dalam bidang Sains Makanan dan Pemakanan. Ilmu nutrisi ini sangat dekat dengan Aya. Beliau sangat suka apa sahaja ilmu berkaitan makanan dan pemakanan.

Mengapa perlu hubungi Aya sebagai Pengedar Shaklee pilihan terbaik anda?


1. Kerja Yang Efisyen

Aya menyediakan khidmat penghantaran Shaklee ke rumah dengan 

Aya akan memberi respon dengan cepat kepada setiap pelanggan beliau. Aya juga akan segera membuat pesanan produk untuk pelanggan-pelanggan beliau. Aya amat gembira apabila semua pelanggan dapat produk yang mereka pesan sama ada secara COD atau pengeposan dengan pantas. Aya juga akan sentiasa memantau perjalanan produk anda sekiranya melalui khidmat kurier.

Penghantaran produk kepada pelanggan secara "COD"

Khidmat penghantaran yang pantas

Khidmat tracking order

2. Konsultansi tentang cara makan yang berkesan untuk kesan vitamin yang lebih baik

Aya sudi memberi khidmat nasihat dan perkongsian tentang bagaimana beliau dan keluarga menjadikan Shaklee sebagai teman sejati demi mendapatkan kesihatan yang lebih baik. 
Konsultansi yang dipercayai
3. Konsultansi mengikut kesesuaian bajet anda

Anda tidak cukup bajet?Jangan risau! Aya akan bantu anda mencari supplements atau vitamin Shaklee yang bersesuaian dengan bajet anda. 

Konsultansi yang mesra poket


4. Team Shaklee terbaik di Malaysia

Team Shaklee Aya aitu IREACH dan ULTIMATE merupakan antara team yang terbesar dan terbaik di Malaysia. Oleh itu, Aya mempunyai akses yang mantap kepada konsultansi produk yang terbaik. Aya menganggotai kumpulan Shaklee yang terdiri dari pelbagai bidang, selain doktor, jururawat, bidang professional yang lain yang boleh membantu masalah kesihatan anda.

Hubungi Sekarang!

Ruhaya (Aya)
Shaklee ID: 1259074Call: +60135949754
Whatsapp: www.wasap.my/60135949754
 Whatsapp Aya Sekarang!

0 comments:

Post a Comment

Follow by Email

Google+ Followers

Set Kesihatan Shaklee

Copyright © AINUL HUDA - Supermom with Strong Willing & Great Dreams Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com