Tuesday, 26 December 2017

Pengedar Shaklee Yang Baik & Jujur di kawasan Kerteh, Dungun, Kuala Abang, Wakaf Baru, Pasir Mas & Kota Bharu


Anda mencari pengedar vivix Shaklee & pengedar vitamin Shaklee yang boleh dipercayai?

Puan Rosiahnani merupakan pengedar Shaklee yang sah dengan ID No: 1252061. Serasi dengan gelaran Kak Nani, beliau merupakan pengedar Shaklee kawasan Dungun, Kerteh, Kuala Abang, Wakaf Baru, Pasir Mas dan Kota Bharu.

Kak Nani telah melalui pelbagai pengalaman manis dan fasa perubahan yang baik dalam masalah kesihatan seluruh keluarga beliau dengan mengamalkan produk Shaklee. Vitamin Shaklee membantu Kak Nani sekeluarga lebih sihat.

Kak Nani dan stok vitamin serta produk Shaklee
Mengapa perlu hubungi Kak Nani sebagai Pengedar Shaklee pilihan terbaik anda?

1. Khidmat penghantaran vitamin Shaklee ke rumah

Kak Nani sudi membantu anda dengan menyediakan khidmat penghantaran vitamin Shaklee terus ke rumah anda. 

Kak Nani boleh bantu anda menjadi pengedar Shaklee di Kerteh, Dungun, dan Kuala Abang Terengganu. Beliau juga mempunyai peluang untuk menjadi pengedar Shaklee Wakaf Baru, pengedar Shaklee Pasir Mas serta pengedar Shaklee Kota Bharu.

2. Konsultansi tentang cara makan yang berkesan untuk kesan vitamin yang lebih baik

Kak Nani sudi memberi khidmat nasihat dan perkongsian tentang bagaimana beliau dan keluarga  menjadikan Shaklee sebagai teman sejati demi mendapatkan kesihatan yang lebih baik. 

3. Team Shaklee terbaik di Malaysia

Team Shaklee Kak Nani iaitu IREACH dan ULTIMATE merupakan antara team yang terbesar dan terbaik di Malaysia. Oleh itu, Kak Nani mempunyai akses yang mantap kepada konsultansi produk yang terbaik. Kak Nani menganggotai kumpulan Shaklee yang terdiri dari pelbagai bidang, selain doktor, jururawat, bidang professional yang lain yang boleh membantu masalah kesihatan anda.


Hubungi Sekarang!

Puan Rosiahnani (Kak Nani)
Shaklee ID: 1252061
+60199611822

0 comments:

Post a Comment

Follow by Email

Google+ Followers

Set Kesihatan Shaklee

Copyright © AINUL HUDA - Supermom with Strong Willing & Great Dreams Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com